Sponsoren

 

Hallo beste Koets’n Keerls leden.

 

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer genomineerden voor de KK Wisseltrofee.

 

Het is weer aan jullie om te bepalen wie hem dit jaar mee naar huis neemt.

 

De genomineerden zijn:

 

 

voor de categorie Authentiek,  Fam Kroeze

 

Bennie rijdt al sinds jaar en dag mee met Authentiek. Tot voor een paar jaar terug liet Bennie zich altijd jureren en viel dan ook menigmaal in de prijzen.

 

Bennie is nu op een leeftijd gekomen dat hij het poetsen zat is.

 

Zoon Martijn neemt nu langzamerhand het stokje over en is nu fanatiek met de Authentieke sport. Met een rit is het altijd zo dat ze beide om het ander de leidsels hanteren. Het is mooi om te zien dat het van vader op zoon overgaat.

 

Daarnaast is Bennie al vele jaren regio voorzitter van Regio 4 geweest tot op heden.

 

Als tweede genomineerde in deze categorie hebben we

 

de Fam Hoekman. Ria en Roel rijden al zo vele jaren mee met de Authentieke koets en zijn ook heel vaak in de prijzen gevallen met de NK. Roel was meestal tweede of derde maar de top was heel moeilijk voor hem. Roel is het poetsen nog niet zat en gaat nog even door voor de eerste prijs.

 

 

 

voor de categorie Wedstrijden,  Patrick Harink.

 

Patrick is verwoed vierspan wedstrijdmenner en doet al jaren mee aan de NK vierspannen Klss 3/4. Patrick traint heel veel en hoopt Mark Weusthof te kunnen evenaren en het liefst een trapje beter. De laatste drie jaar belande hij iedere keer op de tweede plaats met een miniem verschil om kampioen te worden. Dit jaar gaat Patrick voor de hoofdprijs bij NK vierspannen. Dit zal extra moeilijk worden omdat hij vorig jaar al zijn paarden verkocht heeft en nu met vier nieuwe paarden aan de slag moet. Het komt nu helemaal neer op zijn kennis en stuurman kunst om hoog te eindigen.

 

Als tweede hebben we Mirjam Simmelink

 

Mirjam rijdt al een aantal jaren wedstrijden en doet het behoorlijk goed. Mirjan rijdt tweespan pony en is in de zomer altijd druk met het volgen van de zomerlessen.

 

Haar vader Herman rijdt ook en Mirjam hoopt op zekere dag haar vader af te troeven.

 

 

 

Beste leden, hier uit mag u een keuze maken, wie er met de trofee naar huis gaat.

 

Laat het zo snel mogelijk weten. Via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het bestuur KK