Sponsoren

 

 

De Twentse Rijtuig- en Arrenslee vereniging "De Koets’n Keerls"

de 44ste Twenterit 7 juni as. te LosserDoor Brigitte Pouwels.

De Twentse Rijtuig- en Arreslee vereniging "De Koets’n Keerls", die inmiddels 46 jaar bestaat, organiseert jaarlijks haar Twenterit in principe op de eerste zondag van juni.

Voor dit bijzondere evenement zoeken we ieder jaar naar een geschikte locatie. Deze hebben we in alles gevonden in Losser. We zijn te gast bij de ondernemers van Losser, de schatkamer van Twente, die met hun enthousiasme de volledige steun en medewerking hebben verleend. Hartelijk dank daarvoor!

 

De Twentse Rijtuig- en Arrenslee vereniging "De Koets'n Keerls" is een vereniging met meer dan 350 leden. Ze heeft als doel om de mensport en het arrenslee rijden te bevorderen. Ook stimuleert zij het verzamelen, hebben en onderhouden van koetsen, arrensleden en ander gerij dat bij de mensport wordt toegepast. Tevens wil de vereniging de kennis omtrent het aangespannen paard, omtrent rijtuigen en tuigmakerij en alles wat met het aangespannen rijden in verband staat verdiepen en uitdragen.

Maar voorop staat bij de "De Koets'n Keerls" dat er een kameraad-schappelijke sfeer wordt gevormd, voor iedereen is er wel plaats.

Als grootste menvereniging van Nederland vindt De Koets’n Keerls het een eer om de Twenterit, die plaatsvindt op 7 juni as., in en rondom Losser mede te organiseren. Voor de 44ste keer zijn we te gast in een Twentse gemeente met een tocht van traditioneel gerij die een ieder terug brengt naar oude tijden. Geheel in authentieke stijl, koets, kleding en gebruiken, zullen de aanspanningen zich aan uw voorstellen. Het brengt u terug in de stijlvolle ambiance van “oude” tijden.

 

Wij wensen u veel plezier en hopen op uw komst!

Inschrijfformulier klik hier: 

 

 

De Twentse Rijtuig- en Arrenslee vereniging "De Koets’n Keerls".