Sponsoren

Ook de recreatieve rijder komt bij de Koets´n Keerls ruimschoots aan zijn trekken. Gedurende het hele jaar door worden er in alle regio´s ritten georganiseerd en dat zijn opgeteld zo´n 35 ritten door heel Twente. Vanaf de eerste rit van het jaar, de Pookrit in Almelo zo half maart tot de afsluitende Hubertusrit de eerste zondag van november. Heeft u belangstelling om mee te rijden, kijk dan op het jaarprogramma voor de locatie en contact.

 

Weitemansrit.

 

Hierbij de binnengekomen foto’s van de Weitemansrit.

Het verslag is nog niet uit de pen geschud, maar zal binnenkort ook te lezen zijn hier op de site.

 

John bedankt voor de foto’s. klik hier voor de overige foto's.

 

 

 

 

 

Paddestoelrit 2018

 

 

 

Om half elf kwamen we tezamen op de kruising Haarstraat/Ootmarsumsedijk in Rossum. De organisatie was ook dit jaar weer in handen van de Fam. Haarhuis en de Fam. Scheuten. 

 

 

 

Onder het genot van een kopje koffie en een plak krentenwegge zijn we tegen 11 uur vertrokken richting Volthe. Daar verschillende zandpaden gehad te hebben kwamen we aan bij de eerste stop aan de Laarweg in Volthe. Onder het genot van een hapje en een drankje in het zonovergoten Volthe hebben we nog een aantal kilometers gereden en kwamen we uit aan het kanaal in Agelo waar we de restjes hebben opgemaakt. 

 

 

                                         

 

Van daaruit is iedereen weer op eigen gelegenheid vertrokken.

 

Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!

 

 

 

Judith Scheuten

 

 

Het lente seizoen is weer begonnen.

 

Alle menners en mensters kunnen weer een mooie rit tegemoet zien op twee locaties.

 

Voor zondag 8 april kun je mee rijden met de Paddenstoelrit in Rossum. Als je met deze rit mee wilt rijden dan wordt je om 10.30 uur bij Paddenstoel 22311 aan de Haarstraat tussen Weerselo en Rossum verwacht.

 

Maar ook in Geesteren bij de familie Letteboer of Erve Weiteman wordt een rit georganiseerd, je kunt vanaf 10.30 uur mee rijden en deelnemen aan de Weitemansrit.

 

Het weer kan niemand tegenhouden, want dat wordt gewoon een zonnige dag, dus heel veel menplezier gewenst. Het zou mooi zijn om foto's te ontvangen van de belevenissen. 

 

 

 

Het verslag laat nog even op zich wachten, maar hier zijn alvast de eerste foto’s van de gezellige en laatste rit van dit jaar.

 

Klik hier voor de overige foto’s.

Herfsttintentoertocht 15-10-2017,

 

Ook dit jaar was het weer tijd voor een rit door het mooie Oele en omgeving. Een aantal rijtuigen met hun mooie paarden trokken gezamenlijk door de mooie omgeving. Het weer was goed, de proviand in de manden en tassen lieten niets te wensen over. Gerard Harink heeft deze route uitgezet, net zoals voorgaande jaren, dus daar was ook niets mis mee.

 

Ook wist hij samen met zijn Annie het welkoms kopje koffie of thee te presenteren, net zoals de bloedkoek en de leverworst op het eind van de rit.

 

Organisatie bedankt maar weer voor een geslaagde dag.

 

Foto’s zijn gemaakt door John Lesscher.