Sponsoren

 

Dit jaar heb ik zelf ook meegereden met deze mooie rit in Oele.  Na een lange periode van geen ritten rijden, toch maar weer eens gedaan, en wat was het een mooie rit. We werden verwelkomt met koffie, thee en een heerlijk plak cake. Nadat het paard voor de kar was aangespannen konden we vertrekken, het liefst niet in colonne maar ieder voor zich met een route beschrijving.

De route voerde ons via Oele, naar Delden, waar we doorreden naar Twickel. Heerlijk door het bos, de zon maakte de dag helemaal compleet. Het was heerlijk in het zonnetje en het was echt herfst, de kleuren van de bladeren waren prachtig. De pauze werd gevuld door de catering van G. Harink, lekker een drankje en een gehaktballetje, dat vond iedereen lekker.

De terug rit voerde via Twickel naar Delden en Oele. Leuk was om te zien, dat een meisje op haar  pony dit laatste stuk van de route mee reed, , toppie hoor! want ze moest best door rijden om bij te blijven.

Rond 13.30 uur was iedereen terug bij de familie Brandt. Daar stond een vaardigheid parcours opgesteld, als je zin had kon je proberen de balletjes op de kegels te laten liggen.

Na het uitspannen van de paarden, stond er een heerlijke kop tomatensoep klaar en natuurlijk werd er traditie getrouw een grote pan met baklever en bakbloedworst gebakken

Familie Harink bedankt voor weer een mooie en vooral gezellige herfsttintentoertocht.

 

 

Anne Marie Evers 16-10-2016

Klil hier voor meer foto's