Sponsoren

 

Winterwedstrijd 2  november 2017 is dankzij de kleine groep deelnemers een mooie wedstrijd geworden. Deelnemers konden zich ingeschreven voor twee dressuurproeven en of twee vaardigheid rondes. Hierdoor werd het een mooie volle sportieve dag. De eerste combinatie is van start gegaan om 9.00 uur, terwijl de laatste combinatie rond 16.30 uur in de ring verscheen.

 

We feliciteren de winnaars van vandaag en hopen jullie terug te zien op 3 december.

 

Klik hier voor foto’s.

Klik hier voor de uitslag dressuur.

Klik hier voor de uitslag vaardigheid.

 

 

 

De tweede indoor dressuur/vaardigheid men wedstrijd werd georganiseerd door de Koets’n Keersl, was wederom een geslaagde wedstrijd, met een mooie strijd tussen de rijders. We wilden graag om 9.00 uur beginnen, maar het jury hokje was in geen velden en wegen te bekennen. Dus mocht de jury vanuit de auto jureren, wat uiteindelijk geen problemen opleverde.

 

Anne Marie Evers mocht de spits afbijten in de dressuur ZZ proef.  Gevolgd door de overige rijders, was rond 11.30 uur de laatste aanspanning in de baan, en dit was Marlou Postma met haar pony Vera.

 

Enkele jeugd mensters waren ook weer van de partij. Eline Mentink met haar opa als chroom, reed een mooie dressuur proef met haar 2 span pony naar een derde plek met  187 punten, maar in de vaardigheid was ze foutloos en een snelle barrage eindigde ze op een eerste plek.

 

En natuurlijk was ook Anne Nijenhuis met haar pony Joris en met haar moeder als chroom van de partij, zij reed ook naar een derde plek met  180 punten in de dressuurproef, in de vaardigheid had ze pech, ze eindigde op een  4 plek. 

 

Dan komt ook de oudere jeugd in de ring, zoals Gerard Harink die dit winter zijn eerste wedstrijden reed, en dan toch maar even naar een tweede plek reed in de dressuur proef met 189 punten.  En ook Willy Pot deed goede zaken, hij reed naar een eerste plek met 189 punten. De vaardigheid was voor beide heren te veel gevraagd, teveel balletjes en tijdfouten,  dat wordt nog even door trainen heren.

 

We danken de sponsor: de Lemerij, de organisatie en alle vrijwilligers voor weer een mooie wedstrijd.

Klik hier voor de uitslag dressuur.

Klik hier voor de uitslag vaardigheid.

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.

 

 

 

18 december wordt de tweede winter indoor dressuur / vaardigheid wedstrijd georganiseerd door de Koets’n Keerls. U kunt zich nog opgeven tot en met 12-12-2016 via mijn KNHS of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

20 november was de datum voor de eerste winter wedstrijd georganiseerd door De Koets’n Keerls. Het programma ging om 09.00 uur met de dressuur van de pony’s van start bij manege De Hoffmeijer in Ambt-Delden. Jury HR. C van der Zalm heeft de hele dag alle pony’s, paarden en rijders beoordeelt op hun kunnen.

De vaardigheid stond rond 12.00 uur klaar voor verkenning.  Alle rijders gingen op pad om de route in hun hoofd te prenten.  Na de vaardigheid was het de beurt aan de volgende groep rijders voor de dressuur.

Marlou Postma mocht,  net als in de dressuur,  de spits afbijten in de vaardigheid, opgebouwd door Jaron Wolters.

Velen mochten na een foutloze eerste ronde de barrage rijden,  waardoor de spanning hoog was enkele er snelle tijden zijn gereden.

Voordat ik verder ga met het benoemen van de winnaars van vandaag, willen we als organisatie de vrijwilligers heel erg bedanken voor het realiseren van deze wedstrijd dag. Zonder vrijwilligers is een wedstrijd starten onmogelijk, dus vrijwilligers hartelijke dank voor jullie inzet.

Rest me dan de sponsor van vandaag te bedanken: Slagerij Harink bedankt.

De winnaars van vandaag zijn:

Dressuur:

Klasse BB pony.

1 Eugene Mulling,

2 Anne Nijenhuis

Klasse B pony.

1 Willy Pot

Klasse B twee span pony en twee span paard.

1 Laurens Pouwels

1 Rein Hazelaar

Klasse L pony.

1 Dick Bolt

2 Desiree van Lambergen

Klasse M, Z, ZZ.

1 Anne Marie Evers

2 Tonnie Dijkhof

 

Vaardigheid:

Klasse L pony.

1 Krista Sierink

2 Eugene Mulling

Klasse L paard.

1 Adri Kros

Klasse M pony.

1 Rein Hazelaar

Klasse M, Z, ZZ pony.

1 Desiree van Lambergen

Klasse L, M, Z

1 Anne Marie Evers

 

Klik hier voor de uitslag  en de foto's van vandaag.

 

 

 

 

Zaterdag 26-3-2016 wordt de finale verreden van de

Wintercompetitie 2015-2016 in manege Vossebos in Wierden. Het gaat om een dressuur en vaardigheid wedstrijd.

Tevens kun je deelnemen aan de oefenmarathon.

 

We wensen alle deelnemers een sportieve en vooral een mooie wedstrijd dag toe.

Klik hier voor de definitieve startlijst wintercompetitie.

Klik hier voor de startlijst oefenmarathon.

Klik hier voor de tussenstand wintercompetitie

25-3-2016