Sponsoren

 

Winterwedstrijd drie, gereden op 3 december in manege De Hoffmeijer in Ambt-Delden.

 

Het leek er zaterdag op dat de weergoden ons niet mee zaten, sneeuw en ijzer zou er in de nacht voor de wedstrijd over Ambt-Delden trekken. Gelukkig is hiervan niets uitgekomen. Het was water-koud, dat wel, maar binnen in de rijhallen was het goed te doen.

 

Ook is de Sint ons niet vergeten, hij heeft voor alle deelnemers en vrijwilligers een aardigheidje achtergelaten, heel attent van de Sint, hij mag volgend jaar zeker terug komen.

 

Maar nu de wedstijd. Om 9.00 uur werd er gestart voor een dressuur proef gereden door de eerste groep, rond 12.00 uur kwam de eerste rijdster van de vaardigheid binnen. Een vaardigheid, waar meerdere deelnemers de balletjes lieten liggen, maar moeite hadden binnen de toegestane tijd te blijven, wat betekent dat er voor deze rijders geen barrage in zat. Na de middag dressuur groep, was er de laatste prijsuitreiking. Winnaars gefeliciteerd, deelnemers bedankt voor jullie deelname, vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Sponsor van deze wedstrijd was:  Distel Boerderij, Dier en Tuin.

 

Klik hier voor de uitslag dressuur.

Klik hier voor de uitslag vaardigheid.

Klik hier voor enkele foto's.

 

 

 

 

 

Beste deelnemers aan de indoor dressuur/vaardigheid op 3 december in manege De Hoffmeijer in Ambt-Delden.

 

We hebben alles geregeld voor weer een mooie spannende wedstrijd, morgen 3 december, maar nu zijn we natuurlijk ook afhankelijk van de weersverwachtingen en die zien er voor vannacht en morgen niet zo denderend uit, want er wordt sneeuw verwacht.

 

We willen jullie via de facebook site van De Koets’n Keerls op de hoogte houden of het verantwoord is om de wedstrijd te starten.

 

Wedstrijd commissie KK

 

 

 

Onze eerste wedstrijd is alweer achter de rug, want deze werd verreden op 8 oktober. Zo’n 26 combinaties streden om de prijzen in de mennen dressuur/vaardigheid. In de dressuur werden mooie resultaten neergezet door Claudia Maartens, Laura Kroeze, Marleen Kempers en Anne Marie Evers. In de rubriek enkelspan pony klasse B ging de overwinning naar  Claudia Mertens, die een prachtige score van 195 punten noteerde. Met 190.5 punten bleef Laura Kroeze met Horse-Match Simon het dichts bij en werd tweede. Marleen Kempers met Ciara uitkomend in de klasse L wist haar concurrentie ruim voor te blijven door 198.5 punten te scoren. De hoogste score van de dag kwam op naam van Esther Klein Breuking die de rubriek enkelspan paard klasse L/M/Z/ZZ op haar naam schreef. Goede tweede werd Anne Marie Evers die met 202.5 punten maar weinig onder deed voor haar concurrentie en daarmee een maatje te groot was voor het overige deelnemersveld in deze rubriek.

 

Vaardigheid

 

In de vaardigheid klasse B was het Mark Roelink die met Halandro een keurig foutloos parcours reed en daarmee zijn rubriek won. In het deelnemersveld van 8 combinaties deed Lieke van Amerongen mee om de prijzen. Met  foutloze omlopen en een tijd van 44.63 sec. zat ze de winnaar Onne Verheul die voor het barrageparcours 44.41 nodig had op de hielen.

 

In de rubriek enkelspan paard was het Anne Marie Evers die ondanks een fout loze omloop nipt de barrage miste vanwege tijdstrafpunten. Desondanks eindigde de combinatie op een nette tweede plaats.

 

Sponsoren, vrijwilligers en deelnemers bedankt voor deze mooie dag en we zien jullie graag terug op 12 november bij onze volgende wedstrijd.

 

Subcategorieën

  • Wintercompetitie

    De wintercompetitie is een indoor competitie van verschillende wedstrijden. Zowel dressuur/vaardigheid als de spectaculaire minimarathon komen op verschillende locaties aan bod. Als afsluiting wordt de finale gereden, de behaalde punten bij elkaar opgeteld maken een finalist van elke categorie.

  • Wedstrijdverslagen
  • Links wedstrijdinformatie