Sponsoren

 

 

Onze eerste wedstrijd is alweer achter de rug, want deze werd verreden op 8 oktober. Zo’n 26 combinaties streden om de prijzen in de mennen dressuur/vaardigheid. In de dressuur werden mooie resultaten neergezet door Claudia Maartens, Laura Kroeze, Marleen Kempers en Anne Marie Evers. In de rubriek enkelspan pony klasse B ging de overwinning naar  Claudia Mertens, die een prachtige score van 195 punten noteerde. Met 190.5 punten bleef Laura Kroeze met Horse-Match Simon het dichts bij en werd tweede. Marleen Kempers met Ciara uitkomend in de klasse L wist haar concurrentie ruim voor te blijven door 198.5 punten te scoren. De hoogste score van de dag kwam op naam van Esther Klein Breuking die de rubriek enkelspan paard klasse L/M/Z/ZZ op haar naam schreef. Goede tweede werd Anne Marie Evers die met 202.5 punten maar weinig onder deed voor haar concurrentie en daarmee een maatje te groot was voor het overige deelnemersveld in deze rubriek.

 

Vaardigheid

 

In de vaardigheid klasse B was het Mark Roelink die met Halandro een keurig foutloos parcours reed en daarmee zijn rubriek won. In het deelnemersveld van 8 combinaties deed Lieke van Amerongen mee om de prijzen. Met  foutloze omlopen en een tijd van 44.63 sec. zat ze de winnaar Onne Verheul die voor het barrageparcours 44.41 nodig had op de hielen.

 

In de rubriek enkelspan paard was het Anne Marie Evers die ondanks een fout loze omloop nipt de barrage miste vanwege tijdstrafpunten. Desondanks eindigde de combinatie op een nette tweede plaats.

 

Sponsoren, vrijwilligers en deelnemers bedankt voor deze mooie dag en we zien jullie graag terug op 12 november bij onze volgende wedstrijd.