Sponsoren

 

Winterwedstrijd drie, gereden op 3 december in manege De Hoffmeijer in Ambt-Delden.

 

Het leek er zaterdag op dat de weergoden ons niet mee zaten, sneeuw en ijzer zou er in de nacht voor de wedstrijd over Ambt-Delden trekken. Gelukkig is hiervan niets uitgekomen. Het was water-koud, dat wel, maar binnen in de rijhallen was het goed te doen.

 

Ook is de Sint ons niet vergeten, hij heeft voor alle deelnemers en vrijwilligers een aardigheidje achtergelaten, heel attent van de Sint, hij mag volgend jaar zeker terug komen.

 

Maar nu de wedstijd. Om 9.00 uur werd er gestart voor een dressuur proef gereden door de eerste groep, rond 12.00 uur kwam de eerste rijdster van de vaardigheid binnen. Een vaardigheid, waar meerdere deelnemers de balletjes lieten liggen, maar moeite hadden binnen de toegestane tijd te blijven, wat betekent dat er voor deze rijders geen barrage in zat. Na de middag dressuur groep, was er de laatste prijsuitreiking. Winnaars gefeliciteerd, deelnemers bedankt voor jullie deelname, vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Sponsor van deze wedstrijd was:  Distel Boerderij, Dier en Tuin.

 

Klik hier voor de uitslag dressuur.

Klik hier voor de uitslag vaardigheid.

Klik hier voor enkele foto's.