Sponsoren

 

De eerste winter indoor wedstrijd dressuur / vaardigheid is een mooie wedstrijd geweest in manege De Hoffmeijer te Ambt-Delden. Het was ook een van de eerste koude dagen na een mooi en warme zomer / herfst. Dus daarom was het goed vertoeven in de mooie binnen manege.

 

Om 9.00 uur mocht ik de eerste dressuur proef rijden. Dif was de eerste proef braaf en deed zijn best de proef netjes te lopen, de tweede proef was zij ondeugend en ze had er “de pest” aan, zeg maar. Na mij volgden de overige rijders die zich via mijn KNHS of via mail hebben opgegeven. Onze secretariaat medewerkster heeft wederom geprobeerd een startlijst te maken die voor iedereen te plannen was. Onze complimenten, Lieke dat heb je weer top gedaan.

 

De wedstrijd werd gejureerd door Wil Ven Hulst, zij mocht de cijfers toeschrijven aan de proeven vanaf de BB klasse tot aan de ZZ klasse. De dressuurgroepen werden in 2 groepen verdeeld, dit doen we omdat anders de prijsuitreiking voor de ochtendgroep erg op zich laat wachten, want de vaardigheid moet ook nog verreden worden. Dat betekent dus dat de vaardigheid rond 11.30 uur wordt uitgezet door de parcoursbouwer ( Jaron Wolters ). Na het verkennen van ongeveer 20 minuten komt de eerste deelnemer in de ring. Patrick Harink mocht de spit afbijten, hij reed met een jong paard in de klasse BB. Jammer van het ene balletje dat in het zand terecht kwam, waardoor het span 3 strafpunten kreeg. Met hem waren er velen die de balletjes van de kegels tikten, maar er waren er ook die ze allemaal nietjes lieten liggen. Waaronder Lisa Kleinjan, we kennen haar als jeugd menster, maar ook kleine meisjes worden groot en dus nu met een heus paard. Knap gedaan hoor!

 

Klik hier voor de alle uitslagen van de vaardigheid.

 

Na de vaardigheid werden de kegels opgeruimd in onze nieuwe tweedehandse materiaal wagen. De laatste groep dressuur rijders verschenen in de ring. Rond 16.00 uur werd de laatste start door Hennie Stegeman ( die al jaren onze vaste ringmeester is ) naar binnen geroepen. Na alles opgeruimd te hebben was de laatste prijsuitreiking in de kantine.

 

Klik hier voor alle uitslagen van de dressuur.

 

Wij danken de vrijwilligers: Gerard Harink als omroeper, Anita Schottink voor de administratie, Leny Stegeman voor het schrijven bij de jury, Lieke van Amerongen voor het secretariaat, Anne Marie Evers voor de financienen, Rudi Evers voor het slepen van de dressuurbaan en alle andere werkzaamheden, Bert Hoek en Remco Witmer parcourshulpen, Raimond Haarhuis voor de prijzen.

 

Maar natuurlijk bedanken we onze deelnemers, dank voor jullie deelname en hopelijk tot onze volgende wedstrijd op 16 december manege De Hoffmeijer Ambt-Delden.