Sponsoren

Vanuit het secretariaat van NVTG hebben we de volgende uitnodiging ontvangen:

 

Geachte heer, mevrouw,

Tijdens de jubileumeditie van de Almelose Ruiterdagen hebben wij onze eerste koetsentocht gehouden. De reacties van het publiek, zowel in het centrum en de wijken van Almelo zelf alsook onder het publiek op het Twents Hippisch Centrum waren zeer positief. Het bracht ook vele honderden toeschouwers op de been.

Ook van meerdere deelnemers kregen wij positieve berichten, zeker over de route, maar er waren ook kanttekeningen en verbeterpunten. Deze willen wij als organisatie zeker ter harte nemen.

Als organisatie hebben wij het besluit genomen om ook een 2017 weer een tocht te organiseren en wij hopen, vanzelfsprekend met uw medewerking, om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Wij willen hiervoor wederom de derde zondag van juni (Vaderdag) voor gebruiken.

Een greep uit de lijst met verbeterpunten die wij zeker gaan doorvoeren:

 

         Aankomend jaar hebben wij één terrein waar alle deelnemers bij elkaar kunnen staan en de organisatie zal zeker een uur eerder aanwezig zijn met koffie en iets lekkers erbij. (vanaf 8.00 uur)

 

         In 2017 hebben wij weer een fantastische fotolocatie maar nu voor alle deelnemers. Dus iedereen komt bij een prachtig kasteel/landhuis op de foto.

 

         De pauzes zullen wat langer zijn en er zullen ook hapjes worden rondgedeeld tijdens deze pauzes. Na terugkomst bij de parkeerplaats zullen wij zorgen voor een heerlijke versnapering en wat drankjes ter afsluiting.

 

         Deelname is kosteloos en elke deelnemende koets krijgt 2 royale lunchpakketten. Extra lunchpakketten zijn voor een kleine vergoeding bij te bestellen.

 

         Er wordt meer tijd uitgetrokken voor het defilé, waarbij iedereen ruim aandacht zal krijgen en de jury goed gemotiveerd kan weergeven waarop wordt beoordeeld.

Kortom, schrijf de datum: zondag 18 juni 2017 – Start om 10.30 uur vast in uw agenda van 2017. Wij hopen u en velen van uw mede menners te ontmoeten. Wij hopen dat deze tocht in de komende jaren kan uitgroeien tot een bijzondere Almelose Ruiterdagenrit waarbij menners vanuit allerlei verenigingen en vanuit het Traditioneel Gerij kunnen genieten van de mooie omgeving in en rondom Almelo.

Met vriendelijke groet,

Eddie Schoneveld, secretaris

 

St. Organisatie Almelose Ruiterdagen

 

p/a Brecklenkamp 10

 

7608 AC  Almelo

 

tel: 06 – 300 54 780

 

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

twitter: @ruiterdagen

Klik hier voor het inschrijfformulier